. Вести | Владимир Рајчић

Рајчић: Србији је потребно још инвестиција у области аутоиндустрије

„Крагујевац је постао српски центар аутоиндустрије захваљујући ФИАТ-у и потребно нам је још таквих инвестиција широм Србије, јер са развојем аутоиндустрије отварају се и фирме које производе делове и опрему за аутомобиле, попут Јуре, Џонсон електрика и Меите“, рекао је кандидат Србије Владимир Рајчић, након разговора са грађанима Крагујевца.

„Мој пријатељ Боб Рохрман, власник једног од највећих ланаца ауто кућа у Америци, заинтересован је за улагања у аутомобилску индустрију у Србији. Планира да посети нашу земљу и да размотри могућности за улагања“, објаснио је Рајчић.

Он је рекао да је Србија земља вредних, радних и образованих људи, којима морамо омогућити да остану у својој земљи, да ту раде и живе од свог рада.

„Свакодневно обилазим Србију са својим тимом, разговарам са људима, и покушавам да пронађем начин да им помогнем. Грађани морају да знају да избор постоји“, закључио је Рајчић.


   Twitter                                  Facebook                                  YouTube                                  Mail