. Vesti | Vladimir Rajčić

Rajčić: Srbiji je potrebno još investicija u oblasti autoindustrije

„Kragujevac je postao srpski centar autoindustrije zahvaljujući FIAT-u i potrebno nam je još takvih investicija širom Srbije, jer sa razvojem autoindustrije otvaraju se i firme koje proizvode delove i opremu za automobile, poput Jure, Džonson elektrika i Meite“, rekao je kandidat Srbije Vladimir Rajčić, nakon razgovora sa građanima Kragujevca.

„Moj prijatelj Bob Rohrman, vlasnik jednog od najvećih lanaca auto kuća u Americi, zainteresovan je za ulaganja u automobilsku industriju u Srbiji. Planira da poseti našu zemlju i da razmotri mogućnosti za ulaganja“, objasnio je Rajčić.

On je rekao da je Srbija zemlja vrednih, radnih i obrazovanih ljudi, kojima moramo omogućiti da ostanu u svojoj zemlji, da tu rade i žive od svog rada.

„Svakodnevno obilazim Srbiju sa svojim timom, razgovaram sa ljudima, i pokušavam da pronađem način da im pomognem. Građani moraju da znaju da izbor postoji“, zaključio je Rajčić.


   Twitter                                  Facebook                                  YouTube                                  Mail