. Вести | Владимир Рајчић

Рајчић: Свим кандидатима желим срећу у изборној трци

„Данас су председнички избори и званично расписани, коначно смо добили и тај датум који смо чекали. Иако је остало веома мало времена за прикупљање потписа за кандидатуру, даћу све од себе да их сакупим у довољном броју“, изјавио је кандидат Србије Владимир Рајчић, поводом расписивања председничких избора.

Он је рекао да свако ко жели да да свој потпис као подршку његовој кандидатури, може то учинити у просторијама Изборног штаба на Тргу републике, а о детаљима се могу информисати путем броја телефона који се налази на његовом веб сајту или преко фејсбук странице.

„Ово су веома тешки услови за кандидовање неког ко је млад, нов и без страначке подршке. Упркос томе, као прави и једини кандидат народа, а не странака, даћу све од себе да се моје име нађе на гласачком листићу“, истакао је Рајчић.

Он је рекао да ће наставити да обилази места широм Србије и да разговара са грађанима, као што је то и до сада чинио. „Мој циљ је да чујем мишљења што више људи широм Србије и да видим како могу да им помогнем. Моја кампања је позитивна и таква ће и остати. Нећу се бавити другим кандидатима, свима желим срећу у председничкој трци“, закључио је Рајчић.


   Twitter                                  Facebook                                  YouTube                                  Mail