. Vesti | Vladimir Rajčić





Rajčić: Svim kandidatima želim sreću u izbornoj trci

„Danas su predsednički izbori i zvanično raspisani, konačno smo dobili i taj datum koji smo čekali. Iako je ostalo veoma malo vremena za prikupljanje potpisa za kandidaturu, daću sve od sebe da ih sakupim u dovoljnom broju“, izjavio je kandidat Srbije Vladimir Rajčić, povodom raspisivanja predsedničkih izbora.

On je rekao da svako ko želi da da svoj potpis kao podršku njegovoj kandidaturi, može to učiniti u prostorijama Izbornog štaba na Trgu republike, a o detaljima se mogu informisati putem broja telefona koji se nalazi na njegovom veb sajtu ili preko fejsbuk stranice.

„Ovo su veoma teški uslovi za kandidovanje nekog ko je mlad, nov i bez stranačke podrške. Uprkos tome, kao pravi i jedini kandidat naroda, a ne stranaka, daću sve od sebe da se moje ime nađe na glasačkom listiću“, istakao je Rajčić.

On je rekao da će nastaviti da obilazi mesta širom Srbije i da razgovara sa građanima, kao što je to i do sada činio. „Moj cilj je da čujem mišljenja što više ljudi širom Srbije i da vidim kako mogu da im pomognem. Moja kampanja je pozitivna i takva će i ostati. Neću se baviti drugim kandidatima, svima želim sreću u predsedničkoj trci“, zaključio je Rajčić.


   Twitter                                  Facebook                                  YouTube                                  Mail