. Вести | Владимир Рајчић

Рајчић: Сви Срби са Космета су моја породица

„Било је тужно када сам морао да одем и оставим своју породицу, али сам знао да ћу у Америци створити нешто, да ћу се вратити и помоћи им. Тако сам и урадио. У овом тренутку сви сте ви моја породица и ја желим да се вратим и да вам помогнем“, изјавио је кандидат Србије Владимир Рајчић, на трибини у Косовској Митровици.

Он је рекао да је тешко када схватите да морате да одете у непознато, из земље у којој сте одрасли и у којој сте се осећали слободно. „Трудим се да будем јак, али сваки пут кад се вратим на Косово и Метохију, емоције прораде. А када емоције прораде, онда се човек труди још више да се оствари и да остави нешто иза себе“, објаснио је Рајчић.

„Сада, када сам у могућности да нешто урадим за своју земљу, одлучио сам да се кандидујем . Сматрам да ћу на тај начин моћи много више да урадим за свој народ, него као обичан грађанин. Желим да своје искуство, знање и контакте ставим на располагање свом народу“, закључио је Рајчић.


   Twitter                                  Facebook                                  YouTube                                  Mail