. Vesti | Vladimir Rajčić

Rajčić: Svi Srbi sa Kosmeta su moja porodica

„Bilo je tužno kada sam morao da odem i ostavim svoju porodicu, ali sam znao da ću u Americi stvoriti nešto, da ću se vratiti i pomoći im. Tako sam i uradio. U ovom trenutku svi ste vi moja porodica i ja želim da se vratim i da vam pomognem“, izjavio je kandidat Srbije Vladimir Rajčić, na tribini u Kosovskoj Mitrovici.

On je rekao da je teško kada shvatite da morate da odete u nepoznato, iz zemlje u kojoj ste odrasli i u kojoj ste se osećali slobodno. „Trudim se da budem jak, ali svaki put kad se vratim na Kosovo i Metohiju, emocije prorade. A kada emocije prorade, onda se čovek trudi još više da se ostvari i da ostavi nešto iza sebe“, objasnio je Rajčić.

„Sada, kada sam u mogućnosti da nešto uradim za svoju zemlju, odlučio sam da se kandidujem . Smatram da ću na taj način moći mnogo više da uradim za svoj narod, nego kao običan građanin. Želim da svoje iskustvo, znanje i kontakte stavim na raspolaganje svom narodu“, zaključio je Rajčić.


   Twitter                                  Facebook                                  YouTube                                  Mail