. Вести | Владимир Рајчић

Рајчић: Важан ми је сваки глас са Косова и Метохије

„Сваки ваш глас ми је важан, а онима којима није, поручујем да иду да траже гласове на неком другом месту“, рекао је кандидат Србије Владимир Рајчић, на трибини која је синоћ одржана у пуној сали у Косовској Митровици .

„Путујем доста по Србији и чујем како неки кажу- пусти те људе са Косова и Метохије, ти гласови ти нису важни. Питам их- како то мислите да ти гласови нису важни? Многи не би успели да није било ваше подршке. Многи су постајали председници захваљујући вашим гласовима. Многи су и заборавили колико је ваша подршка важна“, истакао је Рајчић.

„Космет је срце Србије. Ја сам овде рођен, овде је моја породица, моји преци су ту сахрањени. Залагаћу се за то да вам омогућим да живите боље, а да притом не морате, као што сам ја морао пре двадесетак година, да напуштате своје домове и своја родна места. Волео бих да сам, то што сам остварио у Америци, могао да остварим овде. Зато сада желим да помогнем младима да остану да живе, раде и оснивају породице на Косову и Метохији“, закључио је Рајчић.


   Twitter                                  Facebook                                  YouTube                                  Mail