. Vesti | Vladimir Rajčić

Rajčić: Važan mi je svaki glas sa Kosova i Metohije

„Svaki vaš glas mi je važan, a onima kojima nije, poručujem da idu da traže glasove na nekom drugom mestu“, rekao je kandidat Srbije Vladimir Rajčić, na tribini koja je sinoć održana u punoj sali u Kosovskoj Mitrovici .

„Putujem dosta po Srbiji i čujem kako neki kažu- pusti te ljude sa Kosova i Metohije, ti glasovi ti nisu važni. Pitam ih- kako to mislite da ti glasovi nisu važni? Mnogi ne bi uspeli da nije bilo vaše podrške. Mnogi su postajali predsednici zahvaljujući vašim glasovima. Mnogi su i zaboravili koliko je vaša podrška važna“, istakao je Rajčić.

„Kosmet je srce Srbije. Ja sam ovde rođen, ovde je moja porodica, moji preci su tu sahranjeni. Zalagaću se za to da vam omogućim da živite bolje, a da pritom ne morate, kao što sam ja morao pre dvadesetak godina, da napuštate svoje domove i svoja rodna mesta. Voleo bih da sam, to što sam ostvario u Americi, mogao da ostvarim ovde. Zato sada želim da pomognem mladima da ostanu da žive, rade i osnivaju porodice na Kosovu i Metohiji“, zaključio je Rajčić.


   Twitter                                  Facebook                                  YouTube                                  Mail