. Вести | Владимир Рајчић

Рајчићу подршка из Америке

Боб Рорман, председник Боб Рорман ауто групе, компаније која је један од највећих продаваца аутомобила у Сједињеним Америчким Државама, изразио је подршку председничком канидидату Владимиру Рајчићу у његовој кандидатури за место председника Републике Србије.

“Познајем Владимира годинама и одувек сам га сматрао сјајном особом и професионално и лично. Он има изванредну радну етику и посвећен је сваком пројекту који предузима. Владимир је предузимљив, учи веома брзо и разуме чак и најтеже ситуације. Још једна особина коју ценим код Владимира је то што може да предвиди која питања да постави, као и да се повеже са правим људима, како би постигао најбољи могући исход. Зато сам сигуран да би он био сјајан председник”, каже Рорман. Он додаје да га је Владимир научио пуно о нашој земљи и да се радује посети Србије убрзо након избора, како би размотрио потенцијалне прилике за улагања.

“Недавно сам представио Владимира потпредседнику Сједињених Америчких Држава, господину Мајку Пенсу. Ја сам лично близак господину Пенсу, јер је он донедавно био гувернер савезне државе у којој живим – Индијане”, објашњава Рорман.

“Сигуран сам да ће Владимир помоћи Србији да крене у правом смеру и да ће радити добар посао за државу и грађане. Одувек сматрам да је Владимир доследан својој речи и да је потпуно искрен. Имајући Владимира и као запосленог и као блиског пријатеља, гарантујем за искрену природу његовог ентузијазма и радне етике”, истиче Рорман.


   Twitter                                  Facebook                                  YouTube                                  Mail