. Вести | Владимир Рајчић

Рајчић: Вратимо грађанима осмех на лице

„Желим да изразим огромно задовољство због чињенице да су и други кандидати приметили да грађани Србије немају осмех на лицу и желе да им тај осмех врате“, рекао је Владимир Рајчић, кандидат Србије.

„Дуго сам живео у Америци, и кад поредим лица људи који живе тамо и лица грађана Србије примећујем једну битну разлику. Наши грађани често немају осмех на лицу. Они су углавном забринути и замишљени. О томе сам и говорио у свим јавним наступима које сам до сада имао. Веома ми је драго што и други кандидати, који годинама уназад живе и обављају јавне функције у Србији, сада то примећују. Србији треба више радних места и очување постојећих, веће плате и пензије, боља инфраструктура и социјална правда. Тако ћемо вратити осмех на лице младима и њиховим родитељима.“, истакао је Рајчић, нагласивши да ће његова кампања бити позитивна.

„Позивам и остале кандидате да се окрену позитивним кампањама. Моја кампања ће бити позитивна и усмерена ка враћању осмеха свим грађанима Србије, а не ка другим кандидатима“, поручио је Рајчић.


   Twitter                                  Facebook                                  YouTube                                  Mail