. Вести | Владимир Рајчић

Рајчић: Спречити формирање нелегалне војске Косова

„У тренутку када Хашим Тачи и тзв. Влада Косова најављују формирање нелегалне војске, позивам све странке, али и кандидате да се изјасне о овом проблему. И без тога наш народ на Косову и Мeтохији је уплашен за свој опстанак. Формирањем ове, тзв. армије тај страх ће само бити још већи“, рекао је кандидат Србије Владимир Рајчић, поводом ових најава.

„Србија и српски народ, и у матици и у дијаспори морају да ураде све како до овога не би дошло. Морамо показати да смо јединствени у свом ставу и да, без обзира на то ко је на власти, неће доћи до промена у односу на садашњу политику непризнавања самопроглашене Републике Косово “, истакао је Рајчић.

Он је објаснио да многи, нажалост, игноришу питање Косова и Метохије, али да он то никада неће радити. „Ја сам рођен на Космету и учинићу све што је у мојој моћи да наши људи на Косову и Метохији живе боље, у миру и без страха“, рекао је Рајчић.


   Twitter                                  Facebook                                  YouTube                                  Mail