. Vesti | Vladimir Rajčić

Rajčić: Sprečiti formiranje nelegalne vojske Kosova

„U trenutku kada Hašim Tači i tzv. Vlada Kosova najavljuju formiranje nelegalne vojske, pozivam sve stranke, ali i kandidate da se izjasne o ovom problemu. I bez toga naš narod na Kosovu i Metohiji je uplašen za svoj opstanak. Formiranjem ove, tzv. armije taj strah će samo biti još veći“, rekao je kandidat Srbije Vladimir Rajčić, povodom ovih najava.

„Srbija i srpski narod, i u matici i u dijaspori moraju da urade sve kako do ovoga ne bi došlo. Moramo pokazati da smo jedinstveni u svom stavu i da, bez obzira na to ko je na vlasti, neće doći do promena u odnosu na sadašnju politiku nepriznavanja samoproglašene Republike Kosovo “, istakao je Rajčić.

On je objasnio da mnogi, nažalost, ignorišu pitanje Kosova i Metohije, ali da on to nikada neće raditi. „Ja sam rođen na Kosmetu i učiniću sve što je u mojoj moći da naši ljudi na Kosovu i Metohiji žive bolje, u miru i bez straha“, rekao je Rajčić.


   Twitter                                  Facebook                                  YouTube                                  Mail